7 gedachten over “The Laughing Apple”

 1. @Joop: Plugins werken alleen bij een upgrade. Dat is dus veranderd in de loop der jaren. Ik heb me suf gezocht naar een gastenboek, maar daar is dus een plugin voor nodig. Het is dus de bedoeling, buiten mijn eigen artikelen om, dat we hier kunnen reageren, met eigen inbreng van een clip bijv. Zoals mijn Top2000OnlineCafƩ die ik tijdelijk had via mygb.nl. Dat is te leuk om het niet te doen.

  Liked by 1 persoon

  1. Straks heb je dus een betaald blog met de mogelijkheid om een gastenboek aan je site te knopen? Mooi. Dan hebben we nog 11 maanden de tijd om het te testen. De link is inmiddels toegevoegd.

   Liked by 1 persoon

 2. @Joop: Super, bedankt voor het compliment. Ik ben er weer Joop. Haha, even wennen want het is toch wel zo’n 10 jaar geleden dat ik mijn eigen muzieksite had. Dit is overigens nog een gratis blog. Echter, dit gaat de aankomende week veranderen. Er komt ook een gastenboek, zodat we de reacties onder elkaar kunnen plaatsen. Lastig, want ik ben er te lang uit. Tips zijn altijd welkom :).

  Liked by 1 persoon

  1. WordPress wordt steeds eenvoudiger. Volg dus de pijlen, vink de juiste opties aan, drag & drop je foto’s, klik op de plug-ins die je nodig hebt…. Je komt er vanzelf. Succes!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.