Morning Dew

Take me for a walk in the mornin’ dew my honey
Take me for a walk in the mornin’ dew my love…

Morning Dew

underline mmuziek

5 gedachten over “Morning Dew”

  1. Ik dacht dat ik wel redelijk op de hoogte was, maar met Morning Dew zat ik er toch goed naast. Long John Baldry zingt dus een cover van “jouw” versie door Bonnie Dobson. Hetzelfde, maar toch heel anders! Ook de versie van Grateful Dead vind ik super!

    Liked by 1 persoon

    1. Valt mee Joop, veel originele nummers zijn van ver voor onze tijd, dus logisch dat je het niet weet. Ik heb de eigenaardigheid om te weten wat het origineel was. Vandaar ook mijn interesse in de archieven van bijv. Alan Lomax. Het is fantastisch te weten hoe een nummer verandert wordt in de loop van vele decennia.

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.