Afterwards

But, seeing the flower that was there yesterday,
A tear forms just behind the soft peace of your shades
The world’s too lonely
For a message to slip
But between the dying rails of peace
You trip…
Dead Flowers 24022019

4 gedachten over “Afterwards”

  1. @Joop: Zeker lekker. Ondergewaardeerde band heb ik het idee, je hoort er zo weinig van. Bedankt voor het compliment. Op mijn beeldscherm ziet het er goed uit, het is altijd afwachten hoe een ander het ziet. Mobiel is mijn site niet fijn, alles onder elkaar. Wil ik dat veranderen zit ik weer vast aan dat dure business abonnement. Minpuntje van WordPress vind ik.

   Liked by 1 persoon

   1. Ondergewaardeerd? Dat weet ik wel zeker. Maar ja, Van der Graaf zal met z’n aparte muziekstijl en dito teksten helaas nooit het grote publiek bereiken. Het zal altijd wel in de cultsfeer blijven hangen.

    Ook de Geuzenpartij! ziet er op de mobiel wat minder fijn uit. Het is wel mogelijk om in een subfolder een mobiele versie te maken met een zeer minimalistisch thema, maar dan moet dus alle franje overboord, en dan… blijft er weinig over! Daar begin ik dus niet aan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.