Cathedral Song

I saw you from the cathedral
You were leaving me
And I saw from the cathedral
You could not see to see…
St. Rombouts Kathedraal Mechelen 2018
Sint Romboutskathedraal, Mechelen. 2018

11 gedachten over “Cathedral Song”

 1. Haha Joop, weet je het zeker dat jij het bent? Pfff….Ben jij ooit begonnen met een WP-blog? Wel vreemd dat je in moet loggen. Nu vraag ik me af of anderen dat ook ineens moeten doen.

  Like

  1. Ik zal tijdens de installatie WP, ergens in 2007, wel een WP-account hebben aangemaakt in de veronderstelling dat ik dat later nodig zou hebben. Frappant dat het uitgerekend hier telkens tevoorschijn komt. Ook nu was ik weer ingelogd met mijn WP-account, terwijl ik me tijdens de laatste sessie hier had uitgelogd!

   Like

 2. @Joop: Ik zal de video, indien mogelijk, vervangen. Ik heb 1 cd van Tanita waar dit nummer ook op staat. In mijn ogen is Tanita een ondergewaardeerde zangeres. We horen nagenoeg niets van haar op de radio. Het kan ook zijn dat zij tot één van de artiesten behoord die ervoor gekozen heeft niet commercieel te gaan.

  Hoezo wachtwoord? Je kan hier zo reageren.

  Like

 3. De video is helaas niet meer beschikbaar i.v.m. copyright, maar gelukkig zijn er nog zat video’s van te vinden, incl. de originele videoclip.

  Na ‘Twist in my Sobriety’ heb ik niets meer van haar gehoord. Dit nummer ken ik dus geheel niet, maar het heeft wel dat typische relaxte sfeertje. Heerlijk!er van haar gehoord. Dit nummer ken ik dus geheel niet, maar het heeft wel dat typische relaxte sfeertje. Heerlijk!

  Like

  1. Ik moest een nieuw WordPress-wachtwoord aanvragen. Heb mijn reactie op het klembord gezet om het na de password reset terug te plakken. Helaas is dit niet helemaal goed gelukt…

   Like

     1. Idd! Ooit heb ik eens ergens een WP-account voor moeten aanmaken. Dat werd hier via mijn mailadres herkend. Ik kreeg dan ook de vraag of ik dat account wilde gebruiken om te reageren.
      En toen… En toen heb ik zomaar op ‘ja’ geklikt. Zo is het dus gekomen…

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.